ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Με αυτό τον προπονητή μιλάει ο Πανσερραϊκός – Η προσπάθεια για άλλοθι στον Αστέρα Τρίπολης και η αβεβαιότητα στον Ατρόμητο

Την πόρτα ποιου προπονητή χτύπησε ο Πανσερραϊκός. Το τρικ ορισμένων στον Αστέρα Τρίπολης και το θολό τοπίο στο Περιστέρι.

Την πόρτα ποιου προπονητή χτύπησε ο Πανσερραϊκός. Το τρικ ορισμένων στον Αστέρα Τρίπολης και το θολό τοπίο στο Περιστέρι.

Πανσερραϊκός: Επαφή με Φεράντο

Με τον Πάμπλο Γκαρσία όλα είναι ρευστά. Ο ίδιος δείχνει μία πρόθεση αποχώρησης σκανάροντας την αγορά και ο Πανσερραϊκός δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει ήδη τσεκάρει περιπτώσεις προπονητών εντός και εκτός των τειχών. Τα «λιοντάρια» θα προτιμούσαν να είναι ξένος ο επόμενος, αν και δεν έχουν κάψει συγκεκριμένη περίπτωση Έλληνα κόουτς. Το πρώτο τηλέφωνο, πάντως, έγινε και ήταν προς τον Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός έχει δεχτεί κρούση από την Ανόρθωση, αλλά τα οικονομικά προβλήματα εκεί και η διοικητική αστάθεια, δημιουργούν εύλογα στον καθένα δεύτερες σκέψεις. Προς το παρόν deal δεν υπάρχει και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Σερραίοι κάνοντας την κίνησή τους.
 
Ατρόμητος: Όλα στον αέρα

Το παν είναι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό. Δίχως αυτό ουσιαστικός σχεδιασμός δεν υπάρχει. Μόνο κάποιες σκόρπιες σκέψεις για την επόμενη ημέρα. Μία εξ αυτών είναι και η περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία για τον πάγκο. Στον Σάσα Ίλιτς δεν έχει πέσει ούτε τηλέφωνο για να παραμείνει, αλλά το ίδιο ισχύει και για αρκετούς παίκτες. Ορισμένοι αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους και κοιτούν ήδη προς άλλες πολιτείες. Κεσρίντα και Ρομπάιγ φυσικά αποτελούν μία κατηγορία από μόνοι τους. Από πέρυσι το έψαξαν για μεταγραφή. Φέτος που μένουν και ελεύθεροι, ήδη έχουν στα χέρια τους επιλογές.
 
Αστέρας Τρίπολης: Όλα καλά

Μία ακόμη χρονιά κλείνει αποτυχημένα για τον Αστέρα Τρίπολης. Η εξάδα και πάλι δεν ήρθε. Αυτός ήταν ο στόχος και παρά το υψηλό μπάτζετ, χάθηκε. Ο Μίλαν Ράσταβατς περνάει ζόρια. Χάνει το ένα ματς μετά το άλλο και έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως το κλίμα στραβώνει. Δεν είναι τυχαίο που μέχρι και δηλώσεις για τη διαιτησία έκανε μετά την Κηφισιά. Σπάνιο αυτό για το στυλ του, αλλά ενδεικτικό της ανάγκης του να βρει άλλοθι. Υπάρχουν και άλλοι εντός του κλαμπ, όμως, που το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα. Άτομα που μιλάνε με τα αφεντικά, προσπαθούν να πείσουν πως φέτος πήγαν όλα καλά υπό τον φόβο της ανάληψης των ευθυνών τους. Ως μέτρο σύγκρισης παραθέτουν την περσινή σεζόν.