Θεαματικός και ο Δεύτερος Πανελλήνιος Αγώνας Dragster 2026 στις Σέρρες και στο Serres Racing Circuit! Δυνατές μάχες, υψηλές επιδόσεις και μεγάλη παρουσία θεατών
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Δεύτερος Πανελλήνιος Αγώνας Dragster 2026, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12 – 13 – 14 Ιουνίου στο Serres Racing Circuit, προσφέροντας ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα γεμάτο ένταση, ταχύτητα και αδρεναλίνη.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Δεύτερος Πανελλήνιος Αγώνας Dragster 2026, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12 – 13 – 14 Ιουνίου στο Serres Racing Circuit, προσφέροντας ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα γεμάτο ένταση, ταχύτητα και αδρεναλίνη.
Οδηγοί αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό «παρών», συμμετέχοντας σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου με εντυπωσιακές επιδόσεις και συναρπαστικές μονομαχίες στην ευθεία των 402 μέτρων (1/4 mile).
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυνατές εκκινήσεις, θεαματικά περάσματα και αγώνες που κρίθηκαν σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, σε μία διοργάνωση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία προσπάθεια.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κοινού, με τη μεγάλη κερκίδα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών να γεμίζει από φίλους του motorsport, οι οποίοι δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και έδωσαν δυναμικό παλμό στη διοργάνωση.
Ο χαρακτηριστικός ήχος των κινητήρων, η ένταση των αναμετρήσεων και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά τη δυναμική που παρουσιάζει το dragster στην Ελλάδα και τη σημαντική θέση που κατέχει το Serres Racing Circuit στο ελληνικό motorsport.
Μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγώνα της χρονιάς, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στη συνέχεια του Πρωταθλήματος Dragster 2026, με τις προσδοκίες για ακόμη πιο δυνατές διοργανώσεις να είναι ιδιαίτερα υψηλές.
|
|
|
|
