ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τράπεζες: Ανακοίνωση για όσους έχουν εφαρμογή στο κινητό – Πρέπει να τη διαβάσετε

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για όσους έχουν την εφαρμογή της τράπεζας κατεβασμένη στο κινητό τους.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για όσους έχουν την εφαρμογή της τράπεζας κατεβασμένη στο κινητό τους.

 
Η νέα λειτουργία στο mobile banking app της έχει ως στόχο να μειώσει το ψηφιακό χάσμα και τις ανισότητες στη χρήση νέων τεχνολογιών. Η νέα δημιουργία που μπήκες στην εφαρμογή θα επιτρέψει σε περισσότερους πελάτες της Τράπεζας Ηπείρου που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία να αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του mobile banking app.
 
 
Πλέον οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν μία πιο απλοποιημένη μορφή μενού, η οποία διαθέτει τις ακόλουθες τέσσερις βασικές λειτουργίες: Πληρωμές, Μεταφορά χρημάτων, Ιστορικό συναλλαγών, Οι επαφές μου. Το mobile banking app της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου αποτελεί τον προσωποποιημένο ηλεκτρονικό βοηθό για τους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια από το κινητό ή το tablet.

Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Με τη νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας που δεν είναι, ή/και είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές εφαρμογές, να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές με ευκολία και ασφάλεια. Στην Τράπεζα Ηπείρου συνεχίζουμε την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη».