ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιμίκας: «Δεν πάω πουθενά, μόνο Λίβερπουλ Βέβαια, στεναχωριέμαι που δεν παίζω»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το μέλλον του και... έκανε μερικά παράπονα για το χρόνο συμμετοχής που (δεν) είχε φέτος!

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το μέλλον του και... έκανε μερικά παράπονα για το χρόνο συμμετοχής που (δεν) είχε φέτος!

Με δηλώσεις του ο Τσιμίκας ξεκαθάρισε πως την φετινή σεζόν αν και νιώθει εξαιρετικά… δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε, κάτι που τον έχει “πληγώσει”, τονίζοντας ωστόσο πως δεν είναι αυτός που αποφασίζει.

 

Επιπλέον δήλωσε πως αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να δει τον εαυτό του να παίζει σε κάποια άλλη ομάδα της Premier League, ξεκαθαρίζοντας πως είναι “πιστός” στους reds.

 

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα το να μην έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Επειδή έρχομαι εδώ χαρούμενος και έτοιμος να βγω στο γήπεδο και να δώσει το πάντα. Δίνω τα πάντα στις προπονήσεις και στο τέλος δεν παίζω καθόλου. Δεν είναι εύκολο αυτό για μένα. Φυσικά καταλαβαίνω όμως πως είμαστε 22 παίκτες και δεν γίνεται να παίζουν όλοι το ίδιο», ξεκαθάρισε ο Κώστας Τσιμίκας.

«Η Λίβερπουλ με έχει ανδρώσει ποδοσφαιρικά, από τον προπονητή, μέχρι το σεφ, όλοι με αγάπησαν και με βλέπουν πρώτα ως άνθρωπο και όχι σαν ποδοσφαιριστή. Δεν έχω συναντήσει καλύτερη ατμόσφαιρα», τόνισε.

«Να πω την αλήθεια δεν έχω φανταστεί να φοράω την φανέλα άλλης ομάδας, ειδικά στην Αγγλία, δεν μπορώ να πάω σε άλλον σύλλογο της Premier League. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ», είπε ο Έλληνας μπακ.