ΣΗΜΕΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Δώρα και αυξήσεις στη ΔΕΗ την ώρα που οι πολίτες στενάζουν από τους λογαριασμούς!

Νοικοκυριά, αγρότες και επιχειρήσεις καταστρέφονται από τους εξωφρενικούς λογαριασμούς, αλλά η ΔΕΗ δίνει αυξήσεις, δώρα και μπόνους!

Νοικοκυριά, αγρότες και επιχειρήσεις καταστρέφονται από τους εξωφρενικούς λογαριασμούς, αλλά η ΔΕΗ δίνει αυξήσεις, δώρα και μπόνους!

Κάποιοι παίζουν με τα νεύρα της κοινωνίας. Δεν εξηγείται αλλιώς. Την ώρα που οι πρωτοφανείς αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν προκαλέσει ηλεκτροσόκ στο σύνολο των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων, των αγροτών και φυσικά έχουν προκαλέσει οριζόντιες αυξήσεις ακόμα και στα βασικά προϊόντα, η ΔΕΗ μοιράζει χρήμα… εντός! 

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μαρίνας Ξυπνητού στον Ελεύθερο Τύπο, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Η. Γιώργος Στάσσης, έδωσε το πράσινο φως για την καταβολή ολόκληρου του δώρου Χριστουγέννων, την άρση του ανώτατου ορίου αποδοχών, την κατάργηση του πλαφόν στους μισθούς, έπειτα από την αύξηση των αμοιβών της διοίκησης. Όλα αυτά δηλαδή, αφού το ΔΣ της Δ.Ε.Η. είχε εγκρίνει την τερατώδη αύξηση στις αμοιβές τους!

Οι απολαβές του διευθύνοντας συμβούλου μπορούν να φτάσουν έως 350.000 ευρώ χωρίς να συνυπολογίζονται αμοιβές για συμμετοχές σε συμβούλια και επιτροπές

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΑΥΓΗ με τη «νέα πολιτική αποδοχών» που είχαν εγκρίνει τα γαλάζια Golden Boys, εκτός από το bonus του +50% επί των ετήσιων μεικτών αποδοχών για διευθύνοντα σύμβουλο, αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους και γενικούς διευθυντές και του +30% για διευθυντές ΒΟΚ (Βασικά Οργανικά Κλιμάκια), που εκτοξεύουν τις ετήσιες αποδοχές έως 300.000 και 156.000 ευρώ, αντίστοιχα, προβλέπεται και δυνατότητα προσαύξησης επί του ποσού του πρώτου bonus έως και κατά 50%, σε περίπτωση υπερεπίτευξης των τεθέντων στόχων.

Περιττεύει να πούμε ποιος πληρώνει αυτό το πανηγύρι. Όλοι εμείς που είδαμε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος να απογειώνονται, ακόμα και να τριπλασιάζονται σε πολλές περιπτώσεις. Επιφέροντας ένα τεράστιο χτύπημα όχι μόνο στην τσέπη των νοικοκυριών, αλλά στον αγρότη που πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, των μικρομεσαίων που θα τρέμει όταν ανάβει το φως της βιτρίνας, την βιοτεχνία έως και την βιομηχανία.

ΠΗΓΗ: Newsbreak.gr