ΣΗΜΕΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Γιατί τόσο Ντόρος κύριε Μασλαρινέ

Με προφανή, αδικαιολόγητη ταραχή   ο δήμαρχος Βισαλτίας κ.Μασλαρινός  διαψεύδει ότι ήταν  σε θεσμική επίσκεψη του κ.Λοβέρδου στο  Επιμελητήριο  την περασμένη Τετάρτη .Η  αλήθεια είναι  ο δαίμων  του τυπογραφείου μπέρδεψε το όνομα του Δημάρχου με αυτό του Προέδρου Σάκη Μαλλιαρά .
Και οι δύο θανάσηδες, Σάκης Μασλαρινός ο ένας ,Σάκης Μαλλιάρας  ο άλλος δεν ήταν δύσκολο να γίνει το μπέρδεμα.
Ε ν τούτοις ερωτηματικά  προκύπτουν  για το ολοσέλιδο κατεβατό  που με τόση διάθεση   επιθέσης μας έστειλε  το   γραφείο τύπου του δημάρχου, πράγμα που μας δημιουργεί  τουλάχιστον έκπληξη.Και ο νοών Νοείτο!
Θα μπορούσε να προηγηθεί ένα απλό τηλεφώνημα επικοινωνίας για να λυθεί η παρεξήγση.Πράγμα που έπραξε το αντίστοιχο Γραφείο του αντιπεριφερειάρχη.Αν κάποιος στην τελική θα έπρεπε να παρεξηγηθεί αυτός θα  ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάκης Μαλιαράς,ο οποιος και ήταν στη συνάντηση και τελικά δεν αναφέρθηκε το όνομα του στον υπότιτλο.Δεν τον έπραξε όμως ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, καθώς πρόκειται για άνθρωπο ευγενή,με μεγαλοσύνη και καθόλου λιγόψυχο.
 Απορίας άξια είναι  ι η εκτόξευση απειλών σε βάρος της εφημερίδας μας,προφανώς από διάθεση κομματικής  ευαισθησίας .Όποιος καλόπιστος διαβάσει  το κείμενο της εφημερίδας θα καταλάβει την υπερβολική ευαισθησία του κ.Μασλαρινού..Εκ παραδρομής το γραψαμε στον υπότιτλο αντί του Προέδρου του ΕΒΕΣ .
Κάποιος πιο ψυχραιμος θα θεωρούσε τιμή του για το ό,τι βρέθηκε σε μια θεσμική σύσκεψη προς τιμήν υποψηφίου Προέδρου των προσεχών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.
Είμαστε πρόθυμοι ν'αντιμετωπίσουμε τις όποιες εκτοξευόμενες  απειλές του  κ.Μασλαρινού.

 Το δελτίο τύπου του Δημάρχου έχει ως εξής:
 
"Διαψεύδω το απαράδεκτο δημοσίευμα του ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ των Σερρών στο φύλλο της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με το οποίο συναντήθηκα με τον κύριο Ανδρέα Λοβέρδο κατά την επίσκεψή του στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Σερρών.
 
Δηλώνω απερίφραστα ότι ουδέποτε και πουθενά, μέχρι σήμερα έχω συναντηθεί με τον κύριο Λοβέρδο.
 
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο και  τα κίνητρα αυτού του δημοσιεύματος, καθώς ως πρώην δημοσιογράφος, γνωρίζω πολύ καλά ότι πληροφορίες και πηγές πρώτα διασταυρώνονται και μετά δημοσιοποιούνται. Ακόμα χειρότερα εάν δημοσιογράφος της εφημερίδας παρακολούθησε το γεγονός δια ζώσης.
Απαιτώ από την συγκεκριμένη εφημερίδα να προβεί σε διάψευση, στο επόμενο φύλλο, στα σημεία ακριβώς όπου εμφανίζονται τα ψευδή δημοσιεύματα.
Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι για τα νόμιμα".
 
 
Ο Δήμαρχος Βισαλτίας
 
Αθανάσιος Μασλαρινός