ΣΗΜΕΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Ο Χρυσάφης και η «συμμαχία των μετρίων»

Του Παναγιώτη Κοτρωνη

Του Παναγιώτη Κοτρωνη

Θεωρώ χρέος μου να παρέμβω στη διαμάχη του «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗ» με μεμονωμένα στελέχη της Αντιπολίτευσης που επιτελούν απλώς τον θεσμικό τους ρόλο (Ηλία Γκότση).

Πρόκειται ουσιαστικά για «δολοφονία χαρακτήρων» σε όποιον τολμά να κάνει το καθήκον του.

Αφού η «συμμαχία των μετρίων» διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει συγκροτημένη αντιπολίτευση, αποφάσισαν  με σχέδιο και πρόγραμμα (εγκαταλείποντας το ρόλο τους που είναι η παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών), να εξουδετερώσουν πολιτικά κάθε αντίθετη φωνή, χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο.
 
Και αφού με ύβρεις και χαρακτηρισμούς «λούζουν» τον κ.Γκότση, στη συνέχεια κατηγορούν τον ίδιο επειδή προσπαθεί (μόνος είναι η αλήθεια) να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του.
Και όλα αυτά με μαέστρο τον κ.Χρυσάφη ο οποίος προχθές στο δημοτικό συμβούλιο είπε με στόμφο αρχαίου φιλοσόφου αναφερόμενος στον κ.Γκότση, «Μπορεί κάποιοι να μιλούν όσο θέλουν σε αυτό το επίπεδο. Τούτο είναι χρήσιμο, γιατί μας υπενθυμίζει αυτό που δεν θέλουμε ένα γίνουμε ποτέ».
 
Δυστυχώς κ.Χρυσάφη και «συμμαχία των μετρίων» έχετε ήδη πέσει στο χειρότερο δυνατό επίπεδο.

Και άντε να δεχθώ ότι και ο κ.Γκότσης χρησιμοποίησε προσωπικούς απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Στις συγκεκριμένες όμως και πολύ σοβαρές καταγγελίες του γιατί δεν απαντάτε;

Κύριε Χαλκιόπουλε και κύριε Χρυσάφη θα απαντήσετε στην καταγγελία του κ.Γκότση (και μέσω αυτού στους πολίτες) για την πρόσληψη διευθύνοντα συμβούλου στη ΔΕΥΑΣ με μισθό 1300 ευρώ;

Αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο δεν θέλετε να πέσετε;

Αφού διπλασιάσατε αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης το μισθό του Προέδρου από 700 ευρώ σε 1400 ευρώ, τώρα έχουμε άλλα 1300 ευρώ το μήνα;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, απλά και καθαρά και επιπλέον τι έργο θα προσφέρει ο νεοπροσληφθείς, το οποίο μέχρι σήμερα δεν γινόταν στην ΔΕΥΑΣ;
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Στις 27 Ιουλίου ο πρώην Πρόεδρος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Σωτηριάδης σας κατηγορεί με ανάρτηση στο f/b, για εκδικητικές μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων με αποτέλεσμα να τους στέλνετε σε πρόωρη συνταξιοδότηση και επίσης σας κατηγορεί για χειραγώγηση κάποιων ΜΜΕ.

Πολύ σοβαρές κατηγορίες δεν νομίζετε;

Θα τις προσπεράσετε έτσι χωρίς απαντήσεις ή πετώντας την μπάλα στην εξέδρα;

Θα κατηγορήσετε τον κ.Σωτηριάδη για γραφικό; Δεν νομίζω (δεν είναι Κοτρώνης αυτός).

Θα τις αποδεχθείτε σιωπηρά;