ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

θέατρο: Ο Ηρακλής στις Σέρρες

Φέτος το καλοκαίρι η Kolossaion Productions και το θέατρο του Βορρά, παρουσιάζουν σε όλη την Ελλάδα την ιστορία του Ηρακλή!

Φέτος το καλοκαίρι η Kolossaion Productions και το θέατρο του Βορρά, παρουσιάζουν σε όλη την Ελλάδα την ιστορία του Ηρακλή!

Ο πιο αγαπημένος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας ζωντανεύει σε μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, χρώμα, μουσική, ακροβατικές χορογραφίες και εντυπωσιακά Fire Shows!
Η ιστορία του μυθικού ήρωα ζωντανεύει και γνωρίζουμε από κοντά τον κόσμο της αρχαιότητας.

Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή, έρχονται στη σκηνή σαν μια μεγάλη περιπέτεια με μια πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών. Ταξιδεύουμε στον Όλυμπο, τις Μυκήνες και τη Μινωική Κρήτη και μαγευόμαστε από το μεγαλείο των μυθικών τεράτων όπως  το λιοντάρι της Νεμέας, η Λερναία Ύδρα και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες.
 
Γνωρίζουμε από κοντά τους θεούς του Ολύμπου, τις  γενναίες αμαζόνες και τον Άτλαντα και ξαναθυμόμαστε το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας, σε μια σύγχρονη παράσταση υψηλών προδιαγραφών.  Μια παράσταση, που μας θυμίζει ότι η αληθινή δύναμη είναι αυτή που έχουμε στην καρδιά κι ότι όλοι κρύβουμε έναν ήρωα μέσα μας!
 
Κείμενο -Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Μουσική: Χαρίσιος Γκατζόφλιας
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αγγελική Δεληγιάννη, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνης Καλομοιράκης, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Μπράβος, Αλεξάνδρα Στεργίου, Νίκος Χρηστίδης.
 
Για 1 μόνο παράσταση!
 
 Πέμπτη 27/6 στις 8:45 μ.μ.
 ΑΝΟΙΧΤO ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΙΠΑΕ ΣΕΡΡΩΝ
 
 Tιμή προσφορά σε προπώληση: 11€
Γενική είσοδος στο ταμείο: 13€
 Εισιτήρια προπωλούνται:
Βιβλιοπωλείο Σχολαρχείο, Π. Τσαλδάρη 20, Σέρρες 621 23
 Πληροφορίες στο 6987089778